Lite blandat

Oj vad länge sen jag skrev något! Här kommer lite blandat. Det har ju varit väldigt kallt länge nu och utsikten från vårt hus är helt sagolik. Jag förundras varje dag över hur vackert det är och vilka otroliga färger det blir med snön, den klara luften och solen. Tyvärr blir det aldrig lika bra på bild men här kommer ändå ett litet smakprov.

 
Visst är det så vacker att det nästan gör ont?!

På nyår hade vi trevligt besök av Christina, Eric och deras son Oliver. Oliver var klart snyggast av oss alla. Spana in flugan!!


På nyårsdagen var jag och Mattias ute på en geocaching tur till Alingsåstrakten. Mycket trevlig sysselsättning. Passade på att ta lite fina bilder även då.
 
En av tjusningarna med geocaching är att man får se vackra och intressanta platser som man inte visste om. Dessa bilder är tagna på en föredetta smalspårsbana som nu är gång- och cykelväg. Fint!

11 dagars ledighet gick väldigt fort, men vad skönt det var att vara ledig! Vi njöt i fulla drag och kopplade av i massor så nu är jag laddad för en ny termin på jobbet. Bring it on!

Kram på er!

RSS 2.0