Tillbaka i den moderna världen, fast på landet!

Nu har vi äntligen fått ordning på vår internetuppkoppling. Det var på ett sett ganska skönt att vara utan uppkoppling till världen i några dagar men även frustrerande. Vad snabbt vi har vant oss att alltid ha tillgång till information.

Flytten är avklarad. Det gick väldigt smidigt! Stort tack till Kristina, Jenny, Ola, Roger och Elin för hjälpen. Efter att allt var uppkört till huset hade vi ordnat så vi kunde grilla hamburgare. Vi tände på grillen men sen var vi lite upptagna så det tog för lång tid innan vi började grilla (det händer ju inte så ofta att man väntar för länge). Men Roger hade ett bra knep att få sprutt i den nya kolen:

Det blev bra till slut och hamburgarna var goda. Sedan var det bara att ta tag i uppackandet av lådorna. Så här såg köket ut:



Svårt att veta vart man ska börja när det finns så mycket att göra.


Vi har börjat komma iordning riktigt bra och sover gott i vårt nya hus. Men det känns fortfarande lite overkligt! Fast jag njuter väldigt mycket. Vår första grillkväll var i onsdags vi satt ute och åt. Det är nästan lite vykortsvarning på den här bilden.



Utsikten var inte heller fel! Det är rena lyxen att bara kunna öppna dörren och stiga ut på altanen, särskilt med tanke på hur vi hade det innan, ingen balkong och motorvägen utanför fönstret. Åhhhh, vad det är härligt att bo här!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0