En väldigt bra helg!

Söndag 7/6

Helgen har varit bra och innehållit en hel del kul. Fredagen var lugn och skön, vi slappade här hemma och njöt av att ha helgen framför oss.

I lördags var det tidig uppstigning och iväg med Cadillac-62 till Nossebro. Den årliga bilutställningen har blivit en tradition inte bara för oss utan Mattias föräldrar och ena syster med familj följer också med. Jenny och Olas son, Anton, skulle för första gången åka med i vår bil och det var ju extra spännande. Han var sååå nöjd under turen och tyckte det var häftigt. Han var väldigt bestämd att man måste ha keps och solglasögon när man åker raggarbil.

En cool kille!

Väl uppe i Nossebro fanns det många fina bilar att titta på. Marknaden var väl sådär men jag fyndade lite iallafall, 14 par strumpor för 100 kr. Och strumpor kan man inte ha för många av.

Här är vår fina bil!

Hemfärden gick snabbt, kan bero på att jag somnade ganska snabbt och vaknade när vi passerade Partille. Det var skönt med en liten powernap för på kvällen skulle jag till Ida och Jesper på kombinerad inflyttnings- och 30 årsfest. Vi skulle åkt båda två men en kompis till Mattias, Jansson, var hemma från sitt jobb i Norge så dom passade på att ses. Det blir inte så ofta dom träffas. Samma sak gäller för mig och många som var hos Ida och Jesper, vi ses väldigt sällan. Det blev en mycket trevlig kväll och jag var hemma någon gång vid 2-tiden. Tack, Jenny, för skjutsen! Det var väldigt skönt att få åka nästan ända hem :)

Söndagen hade vi avsatt till shopping. I första hand skulle vi titta på soffor. Men när vi gjort det i ca 4 timmar i Mölndal, Sisjön, Backaplan och Bäckebol så bestämde vi oss för att behålla den soffan vi har! Man kan spendera tiden på det sättet, men det är inte rätt! :)
Men vi har iallafall hittat tapeter till sovrummet. Så nu, Carina, har vi ytterligare en sak som vi kan påbörja när du kommer hit i juni, det var väl bra ;) Tapeterna är gul/oranga med lite guldstänk i, väldigt snygga! Vill börja fixa i huset NU!

Men vi har iallafall börjat packa. Satte igång idag och har nästan tömt klädkammaren. Det känns bra. Tanken är att vi ska kunna ställa lådor och sånt därinne så vi inte behöver ha allt i vardagsrummet. Men just nu ser det helt bedrövligt ut här hemma. Men det kan vi stå ut med ett tag till.

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Tapetsera, måla, bära kartonger, klippa gräsmattan. Perfekta semestergöromål. Vem sa att man ska koppla av på sin semester?!! Ni vet att jag hjälper till med det ni vill!! Fast en liten tripp till Ullared är inte fel det heller :D

2009-06-09 @ 08:02:04
Postat av: Charlotte

Hihi va bra att du rensar garderoben - glöm inte att spara till bytardagen!! :)



Förstår att det börjar rycka i er nu... det närmar sig med stormsteg!! monica har köpt hus :)



Kramar!!

2009-06-12 @ 15:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0