Idag har vi gjort mycket!

Vi startade med att göra ytterligare inköp till huset. Det blev tapeter till gästrummet, ska inte försöka beskriva dom, jag lyckades nog inte så bra förra gången ;) till det behövs ju tapetklister, roller att få upp klistret med, täckpapp till golvet, maskeringstejp och vi köpte även takfärg, kvistlack och penslar. Så nu är det bara att köra igång. På onsdag får vi huset och på torsdag börjar jag fixa där uppe. Mattias åker,lite lägligt, ju bort torsdag till söndag men min kära syster kommer ner och hjälper till och Mattias föräldrar har också lovat att bidra med en hjälpande hand. Det ska bli sååååå himla roligt att få sätta igång!
Nu var vi inte färdigshoppade efter detta utan passade även på att införskaffa dynor till utestolarna, ett STORT parasoll och motorolja till gräsklipparen. Allt som stod på listan köptes och det kändes väldigt bra.

Efter vår lilla shoppingtur var det dags att vara lite sociala. Viktoria och Niclas var på besök i stan så det blev lunch på Kafé Vanilj. Mycket trevligt!!! Det är så roligt att ses, synd att det inte blir så ofta :(

När vi kom hem från stan var vi båda helt slut men Mattias såg att det fanns en ny cache utlagd uppe vid Härlanda Tjärn. Det är lite sport att bli först med att hitta den så vi gav oss genast iväg och efter en stunds letande så hittade vi den!! Först av alla! Kul!



Väldigt nöjda med vårt fynd!

Nu ska vi unna oss en lugn kväll hemma med väldigt god mat, ugnsbakad fläskfilé med vitlök, och lite gott vin till det. Härligt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0